8/1/14

Πλούσια συλλογή από δωρεάν εκτυπώσιμα σετ της Minnie!! (μέρος 1ο)



Κλασσικό και αγαπημένο θέμα για τα γενέθλια μικρών κοριτσιών η  παιχνιδιάρικη Minnie, έτσι το Fazendo a Minha Festa ετοίμασε για όλους εμάς υπέροχα σετ! 


Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο, να πατήσετε πάνω στην εικόνα για να την μεγεθύνετε και ύστερα να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.




Η συλλογή θα συνεχιστεί σε επόμενη ανάρτηση πολύ σύντομα...

Καλή διασκέδαση!!!

7 σχόλια :

  1. Εϊναι τόσο γλυκά που μου 'ρχεται να κάνω παρτι για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια! Τα κρατώ γιατί στο μέλλον ένα πάρτι με θέμα Minnie σίγουρα θα κάνουμε!
    Προς το παρόν ετοιμάζουμε ένα πάρτι με την Hello Kitty :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανω στην ωρα που ετοιμαζω το παρτυ της Δαναης μου και ειχα αποφασισει το θεμα με την Minnie σε κοκκινο. Ποσο χαρουμενη με κανατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη με τις χειροτεχνιες δεν το εχω....ηθελα να ρωτησω σε τι ειδους χαρτι πρεπει να τυπωσω για να εχω ομορφο αποτελεσμα?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι 180-200 gr που είναι αρκετά σταθερό σαν χαρτί, μπορείς να πας μάλιστα σε κάποιο πλαίσιο ή άλλο βιβλιοπωλείο με χαρτικά και να δεις την διαφορά που υπάρχει στα γραμμάρια των χαρτιών και στην υφή τους και έτσι θα μπορέσεις να διαλέξεις επιτόπου το χαρτί που θα χρησιμοποιήσεις.
      Όπως καταλαβαίνεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να έχουν οι εκτυπώσεις σου διαλέγεις και την υφή του χαρτιού (ματ ή γυαλιστερό), σίγουρα το γυαλιστερό προσθέτει ένταση στα χρώματα τις εκτύπωσης και γίνεται πιο φωτεινό και χαρούμενο το αποτέλεσμα.
      Επίσης αν δεν εκτυπώσεις στο σπίτι τα αρχεία μπορείς να πας σε κάποιο συνοικιακό κατάστημα που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις και να διαλέξεις από τα χαρτιά που θα έχουν να σου προτείνουν αυτοί.
      Τέλος εγώ πάντα κάνω πρώτα μια απλή εκτύπωση των αρχείων που θέλω ώστε να σιγουρευτώ ότι είναι okay τα μεγέθη μου και δεν χρειάζεται κάποια μετατροπή και στην συνέχεια προχωράω σε κανονική εκτύπωση.

      Eλπίζω να σου φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες μου

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραια ολα !!Ειμαι ξετρελαμενη ........στο σπιτι μπορουμε να εκτυπωσουμε σε συμβατικο εκτυπωτη χαρτι 180 -200 gr ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...