25/1/13

Να'μαι και εγώ!!


Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό να φτιάξω ένα blog και τελικά τα κατάφερα!
Απo'δώ και πέρα θα συγκεντρώνω και θα μοιράζομαι μαζί σας όλες αυτές τις όμορφες ιδέες και δωρεάν εκτυπώσεις που θα βρίσκω στο διαδίκτυο ώστε να οργανώνουμε μόνοι μας ξεχωριστές και οικονομικές εκδηλώσεις για εμάς, τα παιδιά μας και τους φίλους μας!!

Καλή αρχή λοιπόν...


12 σχόλια :

  1. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες σου ... Ολες οι μαμάδες θα έχουνε αυτο που ψάχνουνε για τα μικρά ζουζουνακια τους στο pretty party ideas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα!
    Με βρηκες πρωτη και απο ένα σχολιο σου ηρθα και επισκεφθηκα το μπλογκ σου! Ομολογω οτι εντυπωσιαστηκα! Συνέπεσε να έχω και πάρτυ της μικρής αύριο και παρεμφερές θέμα με αυτό που διαλέξαμε, φιλοξενεις και εσύ στις σελίδες σου!
    Πολύ όμορφο μπλογκ, πολύ χρήσιμη θεματολογία! Μπαίνεις στα αγαπημένα και πλέον στα επόμενα πάρτυ θα ψάχνω πρώτα εδώ και μετά στα ξένα μπλογκς!

    Καλως βρεθήκαμε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Ευχές πολλές για την μικρή σου κορούλα, και ελπίζω το πάρτυ που της ετοίμασες να το θυμάται για πάντα!!
    Αν θέλεις μπορείς να στείλεις φωτογραφίες από την διακόσμηση του πάρτυ ώστε να τις προσθέσω στο αντίστοιχο θέμα ως ιδέα για άλλες μαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο blog! Ενημερωμένο, με ξεχωριστές και μοντέρνες προτάσεις. Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μου αρεσει το μπλογκ σου πολυ, θαθελα καθε μηνα ναχω παρτυ! χρειαζομαι την βοηθεια σου, ψαχνω για printables για την βαπτιση του γιου μου με θεμα woodland! θα γινει τον οκτωβριο στο πηλιο και θα εχουμε σαν θεμα τα ζωα του δασους! βοηθεια παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στείλε μου το email σου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, έχω κάποιες ιδέες!!

      Διαγραφή
  6. Ανακάλυψα το blog σου και ήδη έχει γίνει το αγαπημένο μου!!! Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και παρόλο που δε σε γνωρίζω καταλαβαίνω το μεράκι που σε διακατέχει... Εδώ και λίγο καιρό ασχολούμαι με τις μπομπονιέρες βάπτισης και γάμου.. Μέσα από εδώ βρήκα πολλά που θα με βοηθήσουν να συνεχίσω με νέες ιδέες. Χαίρομαι πολύ που σε 'ανακάλυψα'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφες ιδεες, καλώς βρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες που μας δίνεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου ευρηματικό Δωράκι! Υπέροχο το blog σου, γεμάτο όμορφες ιδέες! Σε ένα μήνα και κάτι έχουμε τα βαφτίσια του δεύτερου γιου μας, με θέμα το πουλάκι! Ψάχνω ιδέες στολισμού για το τραπέζι κερασμάτων που θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο, στο ονειρεμένο ξωκλήσι στους πρόποδες του Ολύμπου! Έχεις κάτι κατά νου?
    Καλώς βρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δωρα, Δωρα, σε χρειαζομαι, στειλε μου το mail σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...