27/2/13

DIY τσάντες δώρων για κοριτσίστικο πάρτυ ή μπομπονιέρα σε βάπτιση!!





Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις πολύ όμορφες χάρτινες τσαντούλες που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας με το αρχείο που μας δίνει το Craft and Creativity, δεν είναι υπέροχες?


Οι μικρές κυρίες θα ξετρελαθούν!



Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το αρχείο που περιλαμβάνει όλα τα μοτίβα μαζί με ένα σκέτο template ώστε να βάλετε εσείς το χαρτί που σας αρέσει με το θέμα που ταιριάζει καλύτερα για την διακόσμησή σας. Ενώ για να κατεβάσετε μεμονωμένα την τσάντα που σας ενδιαφέρει κάντε κλικ σε όποια από τις παρακάτω εικόνες θέλετε.








Για να κολλήσετε τις πλευρές της τσάντας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινία διπλής όψης ή κόλλα, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν χρησιμοποιήσετε γυαλιστερό χαρτί, όταν η τσάντα ολοκληρωθεί θα μπορέσετε να την διακοσμήσετε με κορδέλες, κουμπιά ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τις φαντάζομαι ως μπομπονιέρες σε κοριτσίστικη βάπτιση και πιστεύω ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις, κανείς δεν θα πιστέψει ότι τις έχετε ετοιμάσει μόνοι σας!!  

Και βέβαια μην ξεχνάτε ότι το μέγεθος της τσάντας θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του χαρτιού που θα εκτυπώσετε, οπότε αν θέλετε μια μεγάλη τσάντα καλό θα ήταν να πάτε να το εκτυπώσετε σε κάποιο κοντινό σας βιβλιοπωλείο.

4 σχόλια :

  1. Καταπληκτικές!!!θα τις χρησιμοποιήσω σίγουρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ αυτές τις μικρές πολύχρωμες κοριτσίστικες τσαντούλες!
    Σε ευχαριστούμε πολύ.
    (Μου αρέσει πολύ η αισθητική του blog σου και οι ιδέες που βρίσκεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όντως υπέροχες και τις έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για συσκευασία σε διάφορα καλούδια που πάω σε γνωστούς μου ως δωράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...