26/3/13

DIY διακόσμηση με μπάλες από γκοφρέ τριαντάφυλλα!!



Λατρεύω αυτές τις μικρές μπάλες από τριαντάφυλλα!! Είναι απίστευτο το πως μικρές λωρίδες από γκοφρέ χαρτί μπορούν να μεταμορφωθούν σε κάτι τόσο όμορφο!


Τα υλικά που θα χρειαστούμε σύμφωνα με το Bird's party blog είναι πολύ απλά, μια μπάλα από φελιζόλ, γκοφρέ χαρτί στο χρώμα που θέλουμε και κόλλα. 




οδηγίες βήμα βήμα
  • κόψτε σε λωρίδες το γκοφρέ χαρτί υπολογίζοντας ότι θα το διπλώσετε στη μέση ανάλογα με το τελικό μέγεθος του λουλουδιού που θέλετε να έχετε
  • τσαλακώστε τις λωρίδες για μια πιο used εμφάνιση και στην συνέχεια διπλώστε τες κατά μήκος όπως βλέπουμε στην φωτογραφία 
  • αρχίστε να τυλίγεται το χαρτί κατά μήκος ώστε να δημιουργήσει ένα τριαντάφυλλο
  • τέλος βάλτε κόλλα στο τελείωμα του λουλουδιού για να μην χαλάσει και στην συνέχεια τοποθετήστε κόλλα και από την κάτω μεριά ώστε να κολλήσει καλά πάνω στην μπάλα  

Είμαι σίγουρη ότι ήδη έχετε σκεφτεί διάφορους τρόπους διακόσμησης , ειδικά αν παίξουμε και με το μέγεθος της μπάλας το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!! 

Τι καλύτερο και πιο οικονομικό για διακόσμηση σε γάμο ή βάπτιση τοποθετημένες στα τραπέζια ή κρεμασμένες με κορδέλες χρωματιστές ή ακόμα ακόμα για μια πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση στο ίδιο μας το σπίτι!

Αυτό ήταν..εύκολο έτσι? τις ερωτεύτηκα!! μπορεί να φαίνεται λίγο χρονοβόρο όμως το αποτέλεσμα ελπίζω ότι θα σας ανταμείψει! 

4 σχόλια :

  1. υπεροχα και πολυ ευκολα...με μια κορδελιτσα ή αν καρφωσουμε την μπαλα σε ενα ξυλακι και το κανουμε δεντρακι γινεταιτελειο διακοσμητικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φανταστική ιδέα!
    Μπράβο σου που τα ξετρυπώνεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ιδέα θα ήταν για διακόσμηση σε κοριτσίστικο δωμάτιο ή με τα ανάλογα χρώματα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...